Tidur waktu siang malam berjaga – Risiko Berterusan

Era serba mudah sekarang menyebabkan kita terlalu asing dengan orang sekeliling kita, sepatutnya teknologi yang mengubungkan kita sebailknya menjadi penyebab kita terasing

Lebih parah, ketagihan kepada gadjet menyebabkan tidur seseorang itu terganggu, malam waktu paling aktifnya dan siang waktu tidurnya.

ini cerita salah satu dari pengguna “Myrilex” & ini cerita dari ibunya.

Anak ibu ni dah dewasa berumur 28 tahun, lelaki, semenjak PKP waktu siang memang waktu tidur dia, malam berjaga sampai ke subuh.

Jangankan bersosial dengan orang luar, orang dalam rumah pon sampai seminggu tak bertegur sapa, sudah lah begitu bila bertegur sapa pon emosi marah sahaja yang ada..

Percaya atau tak, mesej & cerita macam ni bukan lah 1,2 yang kami terima.

Banyak diantara mereka dah mula amalkan “Myrilex” & ini antara cabaran yang mereka lalui

1. Untuk perbaiki pola tidur yang normal, kadang-kadang ia makan masa berminggu kadang ada yang sampai berbulan

2. Otak mereka sentiasa berfikir, walaupun sudah berusaha pejam mata tapi otak masih berjalan, ini bukan satu perkara semudah menutup suis untuk rawat.

3. Ketagihan gadget, ketagihan suatu aktiviti atau tabiat yang di lakukan secara rutin sampai lah satu masa tak boleh di tinggal.

Macam mana myrilex dapat bantu

1. Myrilex ada kandungan Ashwagandha , Venetron & L-theanine, saintis percaya yang ashwagandha dapat meningkat kan hormon melatonin dan membuatkan seseorang itu mengantuk & mudah tidur

2. L-theanine & venetron juga dapat membantu menyekat signal stress yang dihantar ke otak kita.

# Mengantuk dan dapat mengurangkan fikiran yang stress dapat bantu untuk tidur.

Situasi begini kami percaya ramai lagi diluar sana yang berkongsi masalah yang sama, – Sekiranya ahli keluarga anda ada masalah yang sama bantu mereka, sebenarnya mereka nak sahaja untuk tidur dan hidup dalam keadaan normal

Bermacam cara boleh ikhtiar antaranya dengan Myrilex

Starter Pack

RM149
RM125

Scroll to Top